محمدی مطرح كرد؛

برخی زباله گردها درآمد بالایی دارند

برخی زباله گردها درآمد بالایی دارند به گزارش مبل زیبا، معاون شهردار تهران اظهار داشت: بابت زباله گردها قضاوت می شویم، بعضی می گویند افرادی در زباله بدنبال غذا می گردند، اما تعدادی از این زباله گردها درآمد بالایی دارند.


به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین معاونت امور اجتماعی و فرهنگی و معاونت خدمات شهری شهرداری پایتخت بامداد امروز با حضور حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، محمدامین توکلی زاده معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران، امیر قاسمی رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران، حسین اجاقی رییس سازمان ورزش شهرداری تهران، احمدی احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران، سیدمحمد ناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، مهدی امیری مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و تعدادی از مدیران شهری اجرا شد.
رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در این مراسم اظهار داشت: رفت و روب و پاکیزگی شهر را به عنوان وظیفه اصلی نگاه نماییم. اما در عرصه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی درباب رفت و روب و مسائل شهری، متولی اصل معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است و به کمک این معاونت نیاز داریم.
وی اضافه کرد: به عنوان نمونه در موضوع جشن غدیر زحمات زیادی کشیده شد و حدود ۴ میلیون نفر در این جشن شرکت کردند که اتفاق بزرگی بود، اما درنهایت رسانه ها برمبنای نظافت ما را قضاوت کردند که نشان از اهمیت موضوع نظافت دارد.
محمدی با اعلان اینکه در شهرداری تهران پروژه های بزرگی شروع شده است، افزود: باتوجه به سابقه بیست و چند ساله ای که در شهرداری تهران دارم در دو ساله اول دوره مدیریت شهری پروژه کلان شروع نمی گردد، اما در این دوره باتوجه به اهتمام شهردار تهران این اتفاق افتاده است.
محمدی با اشاره به این که در دوره مدیریت قبلی ادعا می کردند که شهر تهران گران اداره می شود، اضافه کرد: با همین رویکرد دستگاه های مکانیزه و ماشین از دایره خدمت رفت و روب خارج شد و نیروی انسانی جای آنرا گرفت. وقتی ماشین آلات از خدمت در رفت و روب خارج شدند، وضعیت نظافت افت جدی کرد.
محمدی در مورد اقدامات پنج ماه دوره مدیریت خود در سازمان مدیریت پسماند اظهار داشت: در قرارداد جدید که با پیمانکاران بستیم در تلاشیم شرایط نظافت بهبود پیدا کند. در این پنج ماه زیرساخت قراردادی اصلاح گردید، ۴۰۰ دستگاه ماشین جدید وارد ناوگان سازمان پسماند شد. قرارداد پیمانکاران را تجمیع کردیم اما باز هم تاکید می کنم در بحث اطلاع رسانی به کمک سازمان فرهنگی و اجتماعی نیاز داریم.
محمدی اشاره کرد: در قدمهای بعدی بدنبال این هستیم که نیروی انسانی سازمان مدیریت پسماند را در بخش پیمانکاران از نیروهای اتباع خالی نماییم.
در بعضی نقاط روزی ۴ بار مخازن زباله تخلیه می شود
وی با پرداختن به تولید زباله در شهر اظهار داشت: در بعضی نقاط روزی ۴ بار مخازن زباله تخلیه می شود و مدیریت کاهش این مساله نیازمند همکاری شهروندان و اطلاع رسانی برای فرهنگ سازی دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اعلان اینکه زیرساخت نوماند را به وجود آورده ایم و در سه منطقه درحال فعالیت است که زباله خشک را جمع آوری می نماییم، اظهار داشت: در طول یک ماه برای ۱۰ هزار خانواده در سه منطقه ۸، ۱۶ و ۱۴ اپلیکیشن نوماند نصب کرده ایم و تنها ۵ درصد از این شهروندان، زباله خشک خودرا به ما تحویل دادند.
درآمد بالای برخی زباله گردها
وی افزود: بابت زباله گردها قضاوت می شویم، بعضی می گویند افرادی در زباله بدنبال غذا می گردند، اما تعدادی از این زباله گردها درآمد بالایی دارند. مردم ما دلسوز هستند و اگر ببینند کسی در مخزن زباله بدنبال غذا می گردد باتوجه به روحیه انسان دوست ایرانی، حتما برای آن فرد غذا تهیه می کنند.
در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی شهر تهران در مورد مدیریت پسماند و تولید محتوای آموزشی درباب مدیریت پسماند و مسائل شهری ارائه شد.
از نظر تولید زباله ایران در میان ۲۰ کشور اول جهان است
سپس مهدی امیری، مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران اظهار داشت: مردم به موضوع نظافت شهری به عنوان ویترین خدمات شهرداری تهران نگاه می کنند. روزانه حدود ۵ هزار تن زباله در تهران تولید می شود و تولید زباله در تهران حدود ۳ برابر میانگین جهان است. از نظر تولید زباله هم در میان ۲۰ کشور جهان هستیم.
وی اضافه کرد: هر فعالیتی در شهرداری تهران اگر پیوست اجتماعی نداشته باشد، ابتر است. سازمان زیباسازی ظرفیت بزرگی دارد و می توان از آن استفاده نمود. ظرفیت هایی که ما در مناطق ۲۲ گانه داریم، می تواند مورد استفاده سازمان مدیریت پسماند باشد. به نظر قسمتی از ‌پریشانی در جمع آوری زباله بدین سبب است که پیمانکاران جمع آوری پسماند، آموزش کافی ندیده اند.
ضرورت آموزش شهروندی در عرصه مدیریت پسماند
حسین نظری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران هم در این مراسم بیان کرد: قانون مدیریت پسماند در کشور فراتر از شهرداری تهران است؛ به برخی از قوانین در کشور بسیار پرداخته ایم و تعدادی از قوانین مغفول مانده است. ما به بحث آموزش شهروندی در کشور نیاز داریم.
نظری همین طور در مورد ماده ۶ قانون اساسی درباره ی لزوم همکاری صدا و سیما نکاتی را اظهار نمود و اظهار داشت: تعامل و تفاهم امروز یک نقطه عطف خواهد بود. وفاق و همدلی تأثیرات بسیار خوبی به همراه دارد که برگزاری مراسم اربعین حسینی یک نمونه خوب از همدلی و وفاق بود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران اظهار داشت: بحث پاکیزگی شهر مربوط به همه شهرداری تهران است و برگزاری هر مراسمی در شهرداری تهران بدون انجام نظافت، بی اثر است.
نظری در ادامه در مورد اهمیت شرکت شهربان و حریم بان نکاتی را ارائه کرد و افزود: پرسنل شرکت شهربان و حریم بان نیاز به آموزش دارند. باید با شخصیت ترین و مؤدب ترین افراد در شرکت حریم بان به کار گرفته شوند. درکل به آموزش های پرمحتوا و با رویکرد عملگرا در عرصه آموزش های شهروندی نیازداریم.
نظری افزود: در بحث آموزش چند نکته باید رعایت شود، مشارکت جویی و سرمایه اجتماعی، مسؤولیت پذیری و حس شراکت با مردم و قانون گرایی و رعایت قانون اهمیت دارد. از مدیران خواهش می کنم که آموزش های شهروندی را در برنامه کاری خود قرار دهند. باید بخش های مختلف شهرداری تهران هماهنگ و منسجم عمل کنند.
بهره مندی از ظرفیت صدا و سیما و تئاتر برای آموزش های شهروندی
در ادامه جلسه مجتبی شاکری، از جانبازان دفاع مقدس و همین طور نماینده دوره چهارم شورای اسلامی شهر در مورد لزوم وفاق و هم افزایی مدیران نکاتی را بیان کرد.
وی اظهار داشت: از ظرفیت صدا و سیما و همین طور تئاتر می توان برای آموزش های شهروندی استفاده نمود. فرهنگ ایثار می تواند در حل مشکلات راه گشا باشد.
محمدامین توکلی زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران هم در این نشست اظهار داشت: خدمات شهری، خط مقدم فعالیت شهرداری تهران است. بیشترین ضربه را به محیط زیست، لیبرال سرمایه داری زده است. کشورهایی که موجب گرم شدن کره زمین شدند و مصرف گرا هستند.
وی اضافه کرد: کشورهایی که بیشترین لطمه را به محیط زیست وارد کرده اند، کشورهایی که کمترین لطمه را به محیط زیست زده اند را به بهانه حفظ زیست بشری، مورد تهمت قرار می دهند.
توکلی زاده با اشاره به این که امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س) بزرگترین تولیدکنندگان ثروت به روایت اهل سنت بودند، اظهار داشت: در فدک فاطمی ۲۵۰۰ کارگر کار می کرد و امیرالمومنین چاه های زیادی حفر کرده بود اما کمترین مصرف را داشتند. جایگاه اجتماعی افراد در زندگی اسلامی و ایرانی باید به شکلی باشد که افرادی که کمترین مصرف و ضرر را دارند، جایگاه بالایی داشته باشد.
معاون شهردار تهران افزود: در شهر نیز شهروندانی که تفکیک زباله از مبدا دارند، باید جایگاه بالایی داشته باشند بطوریکه به سمتی برویم که شهروندان زباله را از مبدا تفکیک کنند. باید افرادی که زباله را از مبدا تفکیک می کنند، الگوساز شوند. اگر ما نتوانیم نگرش افراد را تغییر دهیم به تغییر رفتار منجر نخواهد شد. ما با خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران پیوستگی داریم و این ذاتی است. در بحث ساماندهی معتادان متجاهر هم موضوع زباله گردی دخیل است. بدین سبب بدون همکاری معاونت خدمات شهری به جایی نمی رسیم.
۸۰ درصد کودکان کار اتباع هستند
توکلی زاده اشاره کرد: حدود ۸۰ درصد کودکان کار از اتباع هستند و پیمانکاران بعضاً استثمار کودک و استعمار زباله را انجام می دهند. یک عکس که از زباله گردی منتشر می شود موجب تخریب چهره کشور می شود. حدود ۷ میلیون افغانستانی در ایران زندگی می کنند که یک میلیون نفر از آنها در تهران هستند که در مشاغل غیر رسمی ورود می کنند.
معاون اجتماعی شهرداری پایتخت همین طور بیان کرد: امروز با همه داشته های معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در خدمت خدمات شهری شهرداری هستیم.
وی با پرداختن به افزایش مخاطب در شهرداری افزود: با بخش های صدا و سیما درحال همکاری هستیم. از ظرفیت مساجد و مدارس هم باید در آموزش های شهروندی استفاده نمائیم.
افزایش ۸۰۰ درصدی گسترش زیرساخت های اجتماعی در ۲ سال اخیر
احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در آخر این جلسه در مورد تبدیل تهدید به فرصت نکاتی را ارائه نمود.
وی اشاره کرد: در این دو سال مدیریت شهری بیش از ۸۰۰ درصد گسترش زیرساخت های اجتماعی بالا رفته است. در ۲۰ سال پیش از ۱۴۰۰، متوسط رشد گسترش زیرساخت های اجتماعی ۳.۵ زیرساخت در سال بوده و در دو سال قبل این آمار ۳۱.۵ زیر ساخت در سال شده است. ۲۵ هزار معتاد متجاهر در شهر وجود دارد که از ۵ هزار نفر از آنها می توان درباب تولید جارو، دستکش و دیگر ملزومات مورد نیاز در مدیریت پسماند استفاده نمود.


منبع:

1402/10/05
08:35:14
0.0 / 5
298
تگهای خبر: پایتخت , توسعه , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی