معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت:

تاپ رابط صنعت و دانشگاه است

تاپ رابط صنعت و دانشگاه است مبل زیبا: معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از آغاز طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) در امتداد تسهیل رابطه صنعت و دانشگاه آگاهی داد.


به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، امروز (شنبه) نشست خبری معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار گردید.
در این نشست برات قبادیان با اشاره به فعالیت چهار دفتر اداره و آموزش، مركز صنایع پیشرفته و دانش بنیان، دفتر توسعه و كاربرد آی تی و دفتر مالكیت صنعتی در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: سه پروژه اساسی برای سال جاری در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه، بهره وری و انقلاب صنعتی چهارم تعریف شده است.
وی با اشاره به اینكه تلاش شده طرح تاپ بگونه ای تدوین شود كه مانند طرح های گذشته شكست نخورد، خاطرنشان كرد: این طرح دارای دو بخش است، بخش اول درباره تقاضا است در این بخش همه بنگاه های صنعتی، معدنی و تجاری كه تقاضا و نیاز فناورانه دارند، نیازهای خویش را در این سامانه را ثبت می كنند. بخش دوم هم مربوط به عرضه از جانب دانشگاه ها و مؤسسات علمی است.
این مقام مسئول افزود: در بخش عرضه نخبگان مراكز علمی، دانشگاهی و شركت های دانش بنیان قرار دارند كه در سه رده استارتاپ، دانشجوتاپ و سربازتاپ دسته بندی می شوند. با عنایت به اینكه بیشتر از یك میلیون دانشجوی ارشد و دكتری داریم، پیشبینی می شود كه اگر امسال تنها پنج درصد از این دانشجویان به سمت حل مسائل بنگاه های اقتصادی كشور سوق داده شوند، ۵۰ هزار مسئله و نیاز این بنگاه های اقتصادی حل می شود.
وی با اشاره به اینكه در این طرح ستاد كل نیروهای مسلح، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم مشاركت دارند، اظهار داشت: انتخاب سربازان نخبه یك فرایند دقیق است و تابحال با همكاری ستاد كل نیروهای مسلح مجوز به كار گیری ۲۰۰۰ سرباز نخبه در این طرح صادر گردیده است.
قبادیان از ثبت نام ۶۷۹ بنگاه در سامانه تاپ امسال اطلاع داد و اظهار داشت: تابحال ۲۰۴ نیاز بنگاه ها و ۲۵۱ پروژه ثبت شده است.
به گفته وی، استان های مركزی، البرز، زنجان، قم و تهران ۵ استان برتر در زمینه ثبت نام در سامانه تاپ هستند. این در شرایطی است كه هنوز درباره این طرح اطلاع رسانی دقیق در این استان ها انجام نشده است.
معاون وزیر صمت با اشاره به اینكه اولویت طرح تاپ بنگاه هایی است كه واحد r&d دارند، خاطرنشان كرد: حدود ۳۰۰۰ بنگاه واحد r&d دارند كه ۶۸ درصد آنها در همین پنج سال گذشته مجهز به این واحد شده اند.

۲۰ صنعت كشور بومی می شود
وی با اشاره به نقش اجرای این طرح در مقابله با مشكلات بوجود آمده ناشی از تحریم ها، اظهار داشت: در این طرح در نظر گرفته شده كه امسال ۲۰ صنعتی كه بیشترین ارزبری را دارند و فناوری آنها از خارج وارد می شود، به سمت بومی سازی سوق داده شوند.
قبادیان با اشاره به سهم ۳۰ درصدی بهره وری در جی دی پی، اظهار داشت: كشور ما در بهره وری عقب است و نیاز داریم به سمت افزایش بهره وری حركت نماییم.
معاون وزیر صمت در انتها از برگزاری نمایشگاهی از نیاز صنایع خودرو، نفت و گاز، لوازم خانگی و فولاد در ۲۷ تیر ماه اطلاع داد و اظهار داشت: شركت های فناورانه در بازدید از نمایشگاه راهكارهای خویش را برای پاسخگویی به این نیازها پیشنهاد می دهند. همینطور ۲۵ تیر ماه جلسه مشتركی بین وزارت صمت، وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رفع نیاز صنایع ارزبر كشور برگزار می شود.




منبع:

1398/04/15
18:52:50
5.0 / 5
4420
تگهای خبر: اقتصاد , تجارت , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی