اظهارات رحمانی در مورد هپكو، واگن پارس و آذرآب

اظهارات رحمانی در مورد هپكو، واگن پارس و آذرآب مبل زیبا: وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اعلام موافقت خود با واگذاری شركتهای آذرآب و واگن پارس به شركت مپنا از ضرورت انتخاب هرچه زودتر مدیرعامل شركتهای آذرآب و هپكو آگاهی داد.


به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، رضا رحمانی امروز در كارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری مركزی با تاكید بر احیای سه شركت بزرگ استان مركزی اظهار نمود: هر سه شركت هپكو، واگن پارس و آذرآب با یك درد مشترك به نام مالكیت مواجهند.
وی با اشاره به اینكه بانك كشاورزی بعنوان سهامدار عمده شركت آذرآب در قبال آن كاملا مسئول است، اظهار داشت: روز گذشته در مورد هپكو و آذرآب با وزیر اقتصاد صحبت كردم و باید تصمیم گیری جدی در این راستا صورت گیرد. چطور می شود كه شركت آذرآب فاقد مدیرعامل و اعضای هیات مدیره باشد؟! بانك نسبت به این وضعیت مسئول است و باید اركان را مشخص نماید.
رحمانی اشاره كرد: اگر شركت مپنا مایل به تحویل گرفتن آذرآب و حتی واگن پارس است شخصا با این واگذاری موافق هستم و حتی آماده ایم همین فردا این كار صورت گیرد و حتی آماده همكاری و تشویق نیز هستیم، چونكه مپنا توانمند است و جنس كار آن با واگن پارس و آذرآب بی ربط نیست. اگر تابحال مذاكراتی درباب واگذاری آذرآب به مپنا صورت گرفته است، همان مذاكرات باید پیگیری شود.
وی با اشاره به اینكه باوجود برگزاری جلسات متعدد، بیشتر راه ها نقش مسكن داشته اند؛ چونكه افرادی كه باید اساسا تصمیم گیری می كردند محكم عمل نكردند، اضافه كرد: برای تصمیم گیری درباب مالكیت ها اختیار كامل نداریم و باید دستگاه قضایی به این مساله ورود كند و در كنار تصمیم گیری برای تعیین سهامدار، باید حكم مالكیت از طرف مرجع قضایی صادر شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاكید براینكه اجازه نمی دهم بیشتر از این مشكل ایجاد شود، اظهار داشت: اجازه نمی دهیم یك نفر با بی مبالاتی شركت را تعطیل و كارگران را بیكار كند. راهكارهای موقت باید به راهكارهای اساسی متصل شود.
وی بیان كرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال نوعی جهاد است و وزارت صنعت نیز امسال شاه بیت برنامه های خودرا حفظ وضعیت موجود قرار داده است. باید حرف خودمان را یكی نماییم، برای شركت ها نسخه در اختیار داشته باشیم و متناسب با شرایط یك تصمیم درست گرفته شود.
مدیرعامل آذرآب و هپكو باید هرچه زودتر مشخص شود
رحمانی اشاره كرد: مدیرعامل آذرآب باید هرچه زودتر تعیین شود چونكه شركت باید مدیر داشته باشد. حتی لازم نیست جلسات مفصل داشته باشیم و تنها باید با هماهنگی درست، جمع بندی لازم انجام و تصمیم نهایی گرفته شود.
وی با تاكید بر تسریع در انتخاب مدیر برای هپكو توسط سازمان خصوصی سازی اظهار داشت: اساسا وزارت صمت و استان در این انتخاب به سازمان كمك خواهد كرد، اما از لحاظ قانونی انتخاب مدیر با سازمان خصوصی سازی است كه باید سریعا صورت گیرد تا بدانیم برای كمك به هپكو باید با چه كسی صحبت شود.
رحمانی افزود: اساسا وضعیت گذشته هپكو بررسی می شود و مسلما هرجا تخلفی صورت گیرد دستگاه های بازرسی و نظارتی ورود می كنند و حتی نیاز به شكایت نیست، اما واگذاری هپكو به قرارگاه خاتم الانبیا یا جای دیگر باید در جلسه هفته آینده بررسی و تصمیم گیری شود. البته با عنایت به اینكه هپكو هم اكنون سهامدار( عطاریان) دارد، باید مشاوره حقوقی در این رابطه صورت گیرد و اساسا چاره ای خواهد داشت.
وی با اشاره به اینكه سوال اینجاست، چه اتفاقی بعد از به تولید نشستن هپكو در سال قبل افتاد؟ اضافه كرد: اساسا باید علت بررسی و به بنده منتقل شود.
رحمانی به مصوبه پرداخت ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات به هپكو اشاره نمود و اظهار داشت: تابحال ۳۰ میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده و با عنایت به پابرجا بودن این مصوبه، در جلسه آینده روند اجرا و پرداخت تسهیلات پیگیری می شود.
وزیر صنعت اشاره كرد: برای جلسه هفته آینده جمع بندی نهایی از وضعیت شركت ها ارائه شود و در صورت نیاز سوژه در جلسه دولت یا سران سه قوا مطرح می شود.
بازدید از سه واحد تولیدی در خمین
در ششمین روز از هفته دولت، وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه تنی چند از مسئولان استانی از سه واحد تولیدی در شهرستان خمین بازدید كرد.
بازدید از فاز اول كاغذ پاسارگاد در شهرك صنعتی خمین با مساحت ۲۵ هزار و ۷۰۰ متر و ۴۰ هزار تن تولیدات در سال و اشتغالزایی ۱۱۰ نفر انجام شد.
۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری ارزی در این شركت انجام و ۵ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده و برای تكمیل فاز دوم آن ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
بر اساس این گزارش، واحد صنعتی نخ خمین نیز در این سفر مورد بازدید وزیر صنعت قرار گرفت.
شركت صنایع نخ خمین (نخ طلا) در سال 1364 شروع به كار كرد. این شركت 140 هكتار وسعت و 38 هزار مترمربع سالن تولید دارد و در این واحد نخ های اكریلیك، هایپالیكی و مواد اولیه فرش تولید می شود.
شركت مانا انرژی از دیگر طرح های بازدید شده توسط وزیر صنعت در این سفر بود.
عملیات اجرایی واحد تولیدكننده سلول های خورشیدی در این شركت از سال قبل در مساحت ۱۵ هكتار در شهرستان خمین كلید خورد. ظرفیت تولید سلول های خورشیدی در این واحد صنعتی ۹۰ هزار قطعه سلول در روز است. متوسط توان الكتریكی خروجی هر قطعه سلول بیشتر از ۴ وات است. همین طور بهره وری عملكرد این محصول تولیدی بیشتر از ۹۸ درصد با نرخ مقاومت كمتر از یك درصد است.
سیستم تصویری كنترل كیفیت رنگی به منظور ایجاد ظاهر یكنواخت سلول ها در سطح پنل پیش بینی شده و سیستم كنترل كیفیت الكتریكی سلول ها به صورت 100 درصد است.
سلول های خورشیدی این واحد تولیدی از نوع چند كریستال در چارچوب 6 اینچی تولید می شود كه این روش تولیدی حالا بعنوان روش تولید استاندارد در سلول های فتوولتائیك شناخته شده است.



1398/06/08
11:17:19
5.0 / 5
4210
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی