شهردار اراك:

فیش حقوقی کارکنان شهرداری اراک از آغاز سال ۱۴۰۱ منتشر می شود

فیش حقوقی کارکنان شهرداری اراک از آغاز سال ۱۴۰۱ منتشر می شود به گزارش مبل زیبا شهردار اراک اظهار داشت: فیش حقوقی کارکنان شهرداری اراک از آغاز سال ۱۴۰۱ در سامانه عیان بارگذاری و منتشر می شود.



به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، علیرضا کریمی شهردار اراک ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تقاطع غیر همسطح شهید سعیدی تا آخر اردیبهشت سال آینده تمام می شود و بار ترافیکی شهرک قائم و هجرت از آنجا برداشته می شود و مشکلات حقوقی پروژه آفتاب که چندین سال روی زمین مانده هم حل شده است و در سال ۱۴۰۱ به نتیجه می رسد.
وی افزود: سالن مدیریت بحران و بازارچه های عرضه میوه و تره بار و سالن زورخانه شهر و موزه دفاع مقدس پروژه ها که مشکلات آنها حل شده و در دست اقدام هستند تا در سال آینده به نتیجه برسد.
شهردار اراک در ارتباط با ساخت و سازهای غیرمجاز اظهار داشت: واحدهای اجرایی را تقویت کردیم و بحث اصلی پیشگیری است تا ساخت و ساز غیر مجاز انجام نشود در غیر این صورت با روند مراحل قانونی به تخریب می انجامد و در روزهای عید اکیپ های نظارت بیشتر شده تا ساخت و ساز غیر مجاز در حریم و محدوده انجام نشود.
کریمی اضافه کرد: من در سال ۱۳۷۱ روابط عمومی استانداری بودم و روابط عمومی آینه هم سازمانی است بویژه شهرداری که دایره خدماتش وسیع هست و باید کارهای شهرداری توسط روابط عمومی منعکس شود ازاین رو روابط عمومی شهرداری باید ارتباطش را بیشتر از پیش با رسانه ها تقویت کند.
وی اظهار نمود: مطالبات رسانه ها در اولویت قرار دارد و روابط عمومی مطالبات محقق نشده رسانه ها در سالهای قبل را به ما ارجاع می دهد تا با اولویت بندی به مطالبات آنها بپردازیم و برای تقویت روابط عمومی از نظرات و ایده های اصحاب رسانه بهره مند می شویم.
شهردار اراک با اشاره به آلودگی هوا و سرانه فضای سبز کلانشهر اراک اظهار داشت: سرانه فضای سبز ما در اراک بیشتر از ۲۶ متر مربع است که از استاندارد ملی کشور جلوتر هستیم ولی در مناطق شهر اراک به صورت مساوی تقسیم نشده و باید در بعضی مناطق گسترش فضای سبز را داشته باشیم.
کریمی در مورد حرکت از آبیاری سنتی به سمت آبیاری قطره ای و صنعتی اظهار داشت: در آبیاری فضای سبز نباید از آب شرب استفاده گردد و با قراردادی که با آب منطقه ای بستیم مقرر شد از اسفندماه ۲۵۰ لیتر آب در ثانیه از پساب برای آبیاری فضای سبز استفاده گردد.
وی عنوان کرد: کوی مستوفی یک طرح آماده دارد و به سبب تغیراتی که در اطراف کوی مستوفی بوجود آمده که احتیاج به بازطراحی دارد که منجر به اجرا شود و هدف ما این است که زیر ساخت ها نظیر آبرسانی و راه دسترسی و درختکاری و… را ایجاد نماییم.
شهردار اراک افزود: شرایط میدان شهدا بعنوان هسته مرکزی شهر بسیار نابسامان است که برای رفع این مشکل طرح جامع میدان شهدا داریم ولی اجرای آن بخاطر کاستی ها و تنگناها کار سختی است.
کریمی در مورد انتقال ترافیک هسته مرکزی شهر اظهار داشت: بیشتر مراکز تجاری و خدماتی و مطب پزشک ها در هسته مرکزی شهر قرار دارد و سال جاری اعتباری جهت بررسی و مطالعه شهرک سلامت اختصاص داده شده تا با همکاری نظام پزشکی خدمات پزشکی متمرکز در مرکز شهر نباشد و حدود ۱۰ میلیارد تومان برای سامان دادن به این منطقه اختصاص داده شده است.
وی با اشاره طرح جامع حمل و نقل شهر اراک اظهار داشت: مترو برای شهرهای زیر یک میلیون نفر سفارش نشده و استان قم که جمعتی بالای یک میلیون نفر دارد برای ساخت مترو پشیمان هستند و ما در شهر اراک می توانیم استفاده از بی آرتی و انبوه بر را جایگزین مترو نماییم.
شهردار اراک با اشاره به سامانه عیان و شفاف سازی حقوق کارکنان شهرداری اظهار داشت: سامانه عیان در شهرداری از قبل طراحی شده ولی متأسفانه اطلاعاتش بروز نیست و از سال ۱۴۰۱ فیش حقوقی کارکنان هم در این سامانه گذاشته می شود هرچند که انتشار فیش حقوقی به سبب وجود کد ملی در فیش حقوقی مشکلاتی را به وجود می آورد.
کریمی اظهار نمود: طرح استقبال از بهار مجموعه کارهایی را با همکاری سازمان سیما منظر و فضای سبز و سازمان مدیریت پسماند پیشبینی کرده که عبارتند از طریق اندازی آب نماها، آماده سازی سرویسهای بهداشتی، نصب و بازسازی المان های شهری، نورپردازی در شهر، بازسازی تونل نوری بوستان ملت و پیاده روهای امیرکبیر، لکه گیری آسفالت معابر و اجرای نوروزگاه در دره گردو یا بوستان ملت یا پیاده راه امیرکبیر که برای استقبال از عید اجرا می شود.
وی وضعیت حمل و نقل عمومی را ناپسند دانست و اظهار داشت: کلانشهر اراک حدود ۱۲۰۰ اتوبوس نیاز دارد تا مدت زمان انتظار شهروندان برای رسیدن اتوبوس کم شود ولی این امر با اختصاص دادن ۷۰ اتوبوس محقق نمی گردد ازاین رو یکی از اولویت های شهرداری این است که ناوگان حمل و نقل های عمومی را ساماندهی کند.
شهردار اراک افزود: نخستین گام برای ساماندهی وضعیت حمل و نقل عمومی اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرداری برای خرید ۳۰ اتوبوس است که بعد از شماره گذاری و جذب راننده به ناوگان حمل و نقل عمومی می پیوندند.


منبع:

1400/12/25
19:10:20
0.0 / 5
475
تگهای خبر: استاندارد , بازار , خانه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی