۴۱ فرآورده غذایی پروانه استاندارد گرفتند
مبل زیبا: مدیركل استاندارد استان تهران از صدور پروانه استاندارد برای ۴۱ فرآورده غذایی در ماه گذشته اطلاع داد.
مسلم بیات در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینكه در جلسات كمیته علایم آذرماه این اداره كل، ۳۷ فرآورده پروانه استاندارد الزامی و هفت فرآورده پروانه كاربرد علامت استاندارد تشویقی دریافت كردند، اظهار نمود: ۳۷ فرآورده كه موفق به دریافت نشان استاندارد شدند شامل قند و شكر با نام های تجارتی دولیتل - نیكبخت - لولیتا، شیرینی های آردی با نام تجارتی شیبابا، عرقیات گیاهی (عرق نعناع و گلاب) با نام تجارتی فیض، بستنی شیری با چربی نباتی كوروش، ماست كم چرب و پرچرب و ماست طعم دار كم چرب و پرچرب با نام تجارتی دومینو، برنج سفید دانه متوسط درجه یك، ذرت - گندم پوست كنده و جو پوست كنده با نام تجارتی كازو، سیر ترشی و كنسرو باقلا پخته با نام تجارتی آدلی، خلال مغز پسته و مغز بادام با نام تجارتی بركت، چای سیاه داخلی و خارجی با نام تجارتی روخان، كنسرو لوبیا سبز و كمپوت گیلاس با نام تجارتی سلمه و پتراكو هستند.
وی ادامه داد: همینطور عرق خارشتر-عرق شنبلیله - عرق آویشن- عرق گزنه- عرق كلپوره- عرق زنیان- عرق زیره سبز- عرق رازیانه- عرق بید- عرق كاسنی- عرق بهارنارنج- عرق نعناع- عرق شاتره(تشویقی) با نام های تجارتی طلایی، ۴۴۴، یكی یدونه، ساقی، چشم چین، مدنی، شهروز و میثاق از دیگر فرآورده هایی هستند كه موفق به دریافت نشان استاندارد شدند.
به گفته مدیركل استاندارد استان تهران، همینطور در این جلسات، كارشناسان استاندارد برای هفت فرآورده شامل نخود، لوبیا، لپه، عدس، زعفران رشته ای با نام تجارتی نیكبخت و فرآورده های كاكائویی با نام تجارتی باربین، پروانه استاندارد تشویقی صادر كردند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب