دغدغه های كرونایی جامعه كارگری ساوه چیست؟
به گزارش مبل زیبا مركزی دبیر اجرایی خانه كارگر تشكیلات ساوه و زرندیه دغدغه های كرونایی جامعه كارگری ساوه را شرح داد.
داوود میرزایی در نشست فرماندار و تعدادی از مسؤلان شهرستان با مدیران صنایع و فعالان اقتصادی كه با محوریت الزامات تحقق شعار جهش تولید و راهكارهای مبارزه با بیماری كرونا در واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه برگزار شد، اظهار نمود: با وجود تعطیلی اغلب جلسات تجمعی مثل مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و... اما كارگران شركت های صنعتی فعال در تعطیلات نوروزی، در سرویسهای ۲۱ نفره و با شیفت های ۱۲ ساعته كاری با بحران كرونا مواجهند.
وی بیان نمود: در ایام پایانی سال به علت وجود سفارشات تولید كالا، تعطیلی یا كاهش شیفت كاری واحدهای تولیدی و صنعتی امكان پذیر نبود، اما در تعطیلات نوروزی انتظار جامعه كارگری، تعطیلی یا كاهش شیفت های كاری برای پیشگیری از شیوع بیماری كروناست.
دبیر اجرایی خانه كارگر با تاكید بر اینكه بیماری كرونا به بدنه جامعه كارگری رسیده است و نگرانی بین خانواده كارگران از مبتلا شدن به كرونا تشدید یافته است، اظهار نمود: از حسن توجه بعضی از كارفرمایان كه مبادرت به تعطیلی صنایع كردند قدردانی می شود و امیدواریم مابقی مدیران صنایع هم بدین رویه عمل كنند و یقین بدانند كه كارگران بعد از فروكش كردن بیماری با تلاش بیشتر و اضافه كاری، جبران ضرر و زیان احتمالی را خواهند كرد.
وی حفظ سلامتی و معیشت قشر ۷۰ درصدی جمعیت ساوه كه كارگران هستند را مورد تاكید قرار داد و اضافه كرد: جهش تولید با فراهم كردن زیرساخت های لازم و سلامتی نیروی انسانی بعنوان سرمایه های اجتماعی اقتصاد كشور محقق می شود.
وی تعدیل نیرو بر اثر تعطیلی كارخانجات را هم دور از انصاف دانست و اضافه كرد: كارفرمایان با خویشتن داری فضای كار و تولید را مدیریت كنند. همان گونه كه می دانید استفاده از بیمه بیكاری برای كارگران به منزله از جیب خرج كردن است و زمان استفاده از این مزیت در مواقع اخراج از كار و شرایط خاص است.
میرزایی از دولت خواست تا با اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی، اجازه ندهد بحران جدیدی به بحران كرونا در كشور افزوده شود.
در ادامه مدیر انجمن مدیران صنایع ساوه هم خواهان اتخاذ تصمیم منسجمی برای تعطیلی یا تعدیل ساعات محصول كاری صنایع شد و اظهار داشت: دغدغه پرداخت حقوق پرسنل و دل نگرانی برای ادامه وضعیت شیوع بیماری كرونا از مهمترین موضوعات مد نظر صاحبان صنایع است.
سعید رضوانی اضافه كرد: كاهش فروش كالا و ضعیف شدن بازار مصرف و صادرات، معوقات تسهیلاتی و تاخیر در پرداخت تسهیلات، دغدغه تأمین مواد اولیه با قیمت بالا كه قیمت محصول تمام شده را بالا می برد و برخوردهای تعزیراتی را برای صنایع بدنبال دارد، از دیگر دغدغه های صنایع در ایام كرونایی است.
وی با اشاره به كمك ۷۵ هزار میلیاردی دولت به صنایع برای حل مشكل نقدینگی واحدهای تولیدی و صنعتی اظهار داشت: تقسیط بدهی مالیاتی صنایع همچون مطالباتی است كه باید برآورده شود تا در كنار تخصیص یارانه حمایتی دولت و تسهیلات در نظر گرفته شده، بتوان چالش نقدینگی صنعت را به حداقل رساند.
رضوانی خواهان اتخاذ تمهیدات لازم برای تردد برخی مدیران صنایع از تهران به ساوه با عنایت به مسدود شدن راه های مواصلاتی و عدم ورود پلاك های غیر بومی شد و اضافه كرد: مشكلات پرداخت دیه كارگران مبتلا به كرونا توسط كارفرمایان موضوعی است كه در فضای مجازی مطرح شده و انتظار می رود كه در این خصوص هم اطلاع رسانی و تصمیم سازی درستی صورت گیرد.
مشكلات تأمین مواد اولیه، تصمیمات كارشناسی و صحیح برای اشتغال و رعایت بهداشت، اعلام آمادگی صنایع برای تأمین نیازهای حوزه درمان و اقلام بهداشتی و توزیع ماسك از دیگر مواردی بود كه توسط برخی مدیران صنایع در این جلسه مطرح نمودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب