معاون حقوقی و امور مجلس خبر داد:

تقویم جدید آموزشی در شورای عالی آموزش و پرورش در دست بررسی می باشد

تقویم جدید آموزشی در شورای عالی آموزش و پرورش در دست بررسی می باشد مبل زیبا: معاون حقوقی و امور مجلس در استودیو الفبا از نكاتی درباره تغییر تقویم آموزشی، آمار اراضی و املاك، پرداخت حق مهدكودك زنان فرهنگی، سخن گفت.



به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، در ادامه سلسله نشست های پاسخگویی استودیو الفبا، یوسف نجفی، معاون حقوقی و امور مجلس در برنامه این هفته حضور پیدا كرد.
یوسف نجفی در مورد تغییر تقویم آموزشی مدارس اظهار نمود: برای تغییر تقویم آموزشی لایحه ای از سوی دولت به مجلس ارسال شده بود كه لایحه دولت با رویكرد محیط زیستی تهیه و تنظیم شده بود و این رویكرد، با نگاه كمیسیون آموزش و وزارت آموزش و پرورش متفاوت بود. از این رو لایحه، در گروه تخصصی آن؛ كمیسیون آموزش و تحقیقات رد شد و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی هم رد شد و وزارت آموزش و پرورش موظف شد در اولویت اول با لحاظ كردن نیازهای آموزشی كشور و در مرحله بعد با در نظر گرفتن سایر اولویت ها، اقدام به تهیه تقویم آموزشی كند. این تقویم در شورای عالی آموزش و پرورش در دست تهیه و بررسی است كه بعد از طی مراحل نهایی و طرح در هیئت دولت به صورت لایحه به مجلس ارسال خواهد شد.
وی درباره آمار تعداد اراضی و املاك وزارت آموزش در سال ۱۳۹۶ اظهار داشت: ۹۵۷۵۸ ملك، دارای سند رسمی: ۴۲۵۳۶، دارای سند عادی: ۲۷۱۱۳ ملك، فاقد سند: ۲۶۱۰۹، اوقافی: ۵۳۳۹ ملك، استیجاری (غیر اوقافی): ۹۸۵ ملك، مستحق للغیر ۲۲۰ ملك، دارای حكم خلعید یا قلع وقمع: ۱۱۸ ملك، مازاد بر نیاز: ۱۸۹۰ ملك (اكثراً در روستاها واقع شده اند) در آموزش پرورش وجود دارد.
نجفی درباره آمار املاك اختلافی اظهار نمود: دستگاه های دولتی: ۴۵ ملك، ستاد اجرایی فرمان امام (ره): ۱۳۶ ملك، كمیته امداد امام خمینی (ره) ۶۵ ملك، بنیاد شهید و امور ایثارگران: ۵۸ ملك، بنیاد مستضعفان: ۳۷۲ ملك، بنیاد ۱۵ خرداد: ۶ ملك، سازمان تأمین اجتماعی: ۴ ملك، اختلاف با آموزشكده های فنی و حرفه ای: ۵۴ ملك هست.
وی در مورد ایر آمارها اظهار نمود: تعداد دعاوی املاك حوزه ستادی و درخواست های اعاده دادرسی فقط اعاده در سراسر كشور را ۲۵ پرونده، اختلاف با دستگاه ها و سازمان های دولتی درگذشته ۷۰۰۰ ملك بوده كه اكنون ۴۵ ملك مورد اختلاف باقی مانده است. همینطور امسال ۹۸۵ ملك استیجاری با مالكیت اشخاص حقوقی وجود دارد كه آموزش وپرورش بابتان اجاره می دهد و در سال ۹۶ مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان بابت املاك استیجاری اجاره می دهیم كه بخش كوچكی از این مبلغ بابت اجاره اموال موقوفه است و مابقی بابت اجاره به اشخاص حقیقی پرداخت می گردد.
معاون حقوقی وزیر آموزش وپرورش با اشاره به آمار حمایت قضایی از كاركنان آموزش وپرورش اظهار داشت: ۲۲۰۸ موردحمایت قضایی از كاركنان در استان خراسان رضوی انجام شده است كه بالاترین نرخ حمایت در استان های كشور است و استان ایلام با ۶۳ مورد كمترین آمار را دارد.
وی گفت در مواردی كه شكایت های قضایی به علت مسائل شغلی باشد، نماینده حقوقی معرفی می نماییم كه از سوی خوانده به دادگاه می رود و در مواردی كه ارتباط شغلی وجود نداشته باشد این خدمات به صورت مشاوره حقوقی به همكارانمان خواهد بود.
یوسف نجفی درباره تعداد شكایت هایی كه از آموزش وپرورش به دیوان عدالت اداری شده است، تصریح كرد: در سال ۹۵، ۱۰۳۷۶ و در سال ۹۶، ۱۲۵۳۳ مورد شكایت شده است. او گفت بیشترین شكایت ها در سال ۹۶ مربوط به تبدیل وضعیت استخدامی است كه به ۸۳۴ مورد می رسد. بیشترین موارد اعتراض ها مربوط به اعتراض به احكام، گزینش، تخلفات اداری و احتساب سنوات خدمتی است.
وی درباره شكایت های مربوط به حق مهدكودك مادران شاغل اظهار داشت: از زمانی كه این قانون در سال ۸۶ تصویب شده است، به علت در نظر نگرفتن بودجه رفاهی برای فرهنگیان، قادر به پرداخت این حق نبودیم و تابحال مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان آموزش و پروش بابت پرداخت هزینه مهد به همكاران زن واجد شرایط بدهكار است.
معاون پارلمانی وزارت آموزش وپرورش درباره نحوه پرداخت این بدهی اضافه كرد: طبق توافقاتی كه انجام شده است، مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان از هزینه های فصل اول به فصل ششم انتقال می یابد تا در سال آینده بتوانیم این بدهی را پرداخت نماییم.

1396/12/02
13:37:15
5.0 / 5
5015
تگهای خبر: اجاره , دستگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی