خودروهای دیزلی كادیلاك می روند، برقی ها می آیند
مبل زیبا: مدیرعامل شركت خودروسازی كادیلاك اعلام نموده است كه می خواهد تولید خودروهای دیزلی را متوقف كرده و خودروهای برقی و الكتریكی را جایگزین آن كند.
به گزارش مبل زیبا به نقل از وب سایت automative news، خیلی از كشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و كاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الكتریكی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین خیلی از شركت های خودروسازی در جهان عزم خویش را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم كرده و از برنامه های خود بدین منظور رونمایی كرده اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاك، سبب شده است شركتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یك از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی كنند.
حالا اخیرا استیو كارلایل – مدیرعامل شركت كادیلاك – در جریان رویدادی برای رونمایی از خودروی كراس اوور جدید XT۴، اعلام نموده است كه از این پس تولید پیشرانه های دیزلی را متوقف كرده و تمركز و توجه ویژه ای بر روی طراحی و توسعه خودروهای برقی و الكتریكی خواهد گذاشت.
روزی كه شركت های كوچك و نه چندان مشهور از برنامه های خود به منظور تولید انبوه و گسترده خودروهای برقی سخن گفتند، خیلی از شركت های خودروسازی بزرگ در جهان آن را آرزویی محال و برنامه ای جاه طلبانه توصیف كردند چراكه هیچ كس فكرش را هم نمی كرد كه تولید خودروهای برقی به این سرعت پیشرفت كند و با استقبال بی نظیری از جانب مردم و دولت های مختلف مواجه شود به گونه ای كه امروزه تمامی خودروسازان مشهور و بزرگ در جهان به فكر افزایش خط تولید خودروهای برقی بیفتند و یا حتی خودروهای دیزلی آلاینده را هم با آنها جایگزین كنند.
كادیلاك كه تولیدكننده خودروهای لوكس زیرمجموعه جنرال موتورز آمریكاست، حالا می خواهد استراتژی های خویش را برای در اختیار گرفتن سهم بزرگی از بازار خودروی ایالات متحده و سایر كشورهای جهان تغییر دهد و به سمت و سوی تولید خودروهای پاك و دوستدار محیط زیست برود.
به نظر می رسد كه با عنایت به رسوایی خودروهای دیزلی فولكس واگن در ایالات متحده آمریكا كه به رسوایی دیزل گیت معروف بود، نظر و عقیده شهروندان آمریكایی و سایر كشورها را نسبت به این خودروها تغییر داده و آنها نظر و حس منفی و ناخوشایندی برای خریداری و استفاده از خودروهای دیزلی دارند چراكه هنوز بر این باورند كه نرم افزار كنترل و مدیریت میزان انتشار آلایندگی در موتور این خودروها دستكاری شده و میزان آلایندگی بسیار بیشتری از آنچه كه تصور می كنند، دارد. ازاین رو حس می كنند استفاده آنها از خودروهای دیزلی ضرر و زیان جبران ناپذیری به محیط زیست وارد خواهد نمود.
كارلایل در ادامه سخنانش اظهار داشت: استفاده از پیشرانه های دیزلی در شرایط كنونی جهان تنها برای خودروهای سنگین و نیمه سنگین توجیه اقتصادی خواهد داشت و استفاده آن برای خودروهای شخصی و كوچك كار نادرستی به نظر می آید.
این در حالیست كه كادیلاك در توقف تولید پیشرانه های دیزلی تنها نیست و خودروسازان دیگری همچون فولكس واگن، آئودی، پورشه و مرسدس بنز هم فروش محصولات دیزلی خویش را در ایالات متحده آمریكا متوقف كرده بودند. در مقابل، شركت هایی نظیر ب. ام. و، جگوار، كیا، مزدا، شورولت هنوز محصولات دیزلی در آمریكا عرضه می كنند.
دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مكزیك، چین و هند همچون پیشگامانی هستند كه قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب