دبیر شورای عالی فضای مجازی كشور:

زیرساخت های ارتباطی برای اجرای اپلیكیشن ایرانی مهیاست

زیرساخت های ارتباطی برای اجرای اپلیكیشن ایرانی مهیاست مبل زیبا: دبیر شورای عالی و رئیس مركز فضای مجازی كشور اظهار داشت: زیرساخت های ارتباطی برای اجرای اپلیكیشن و پلتفرم ملی و ایرانی در كشور مهیا شده است.


به گزارش مبل زیبا به نقل از مهر، ابوالحسن فیروز آبادی در جلسه شورای اداری استان قزوین كه ظهر چهارشنبه با حضور استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در استانداری قزوین برگزار گردید تصریح كرد: در این زمان شاهد تحولات عصری هستیم و در عصر فضای مجازی هم شدت و هم میزان تحولات زیاد است و در همه شئونات سیاسی، اجتماعی، حقوقی، تكنولوژی شاهد تحول و تغییر هستیم. وی بیان كرد: در حوزه سیاسی شاهد بروز مدیریت قدرت هستیم و باید بتوانیم قدرت سیاسی را مدیریت نماییم. رئیس مركز ملی فضای مجازی كشور اظهارداشت: در حوزه سباست هم دولت و هم ملت مطرح می شود كه حقوق بین الملل مساوی دارند و امروز چون جهانی شدن مرزها را تحت تاثیر قرار داده است دیگر مرزهای كنونی هیچ معنایی ندارد.
وی یادآورشد: عنصر خدمات در عصر فضای مجازی حرف اول را می زند و امروز شاهد صنعت نوع چهارم هستیم و كالایی كه تولید می شود در زنجیره خود قرار می گیرد. فیروز آبادی اظهار داشت: در عصر كنونی مدلهای جدید اقتصادی داریم و شاهد حضور اقتصاد توجه و بروز اقتصاد شراكتی و اقتصاد پلت فورمی هستیم. وی اظهارداشت: اتصال ۴ میلیارد نفر در فضای مجازی به صورت دیتایی نشان داده است این فضا از چه اهمیت و گستردگی برخوردار می باشد و به نظر می آید دارند با خمیر مایه اقتصادی و پلت فورمی این اتصال برقرار شده است.

فیروزآبادی بیان كرد: همه فعالیتهای بشری با هم متصل خواهد شد و شاهد بروز تكنولوژی هوشمندی مانند هوش مصنوعی هستیم كه باید با آن آشنا شویم تا روابط انسان و اشیا تنظیم شود و اشیا رفتاری انسان گونه داشته باشند زیرادر ۲۰ سال آینده ماشین ها بدون راننده خواهند بود.

وی افزود: در حوزه رسانه ای هم شاهد شكل گیری پیام رسان هایی هستیم تا قدرت نرم شكل بگیرد و نقطه آغاز در رسانه است و شبكه های مجازی و رسانه ای و فضای مجازی تعیین كننده هستند. دبیر شورایعالی و رئیس مركز فضای مجازی كشور اظهارداشت: نگاه ما به پیام رسان ها دیگر فقط سیاسی نیست بلكه پلت فورمی است كه باعث تحول می شود و اینترنت اشیا و هوش مصنوعی جایگاه ویژه ای دارد. فیروز آبادی بیان كرد: حریم خصوصی دیگر معنای گذشته را ندارد و همه رفتارها شما در همه جای دنیا قابل رصد و كنترل است و این وضعیت نگران كننده است.
نقش دولت و حكومت نیازمند باز تعریف استوی اظهار داشت: در فضای جدید مجازی، پلتفرم های كسب و كار داریم و نقش دولت و حكومت ها باید باز تعریف و بخوبی شناخته شود. فیروز آبادی بیان كرد: امروز جهانی شدن امری محتوم است هر چند سرآمد جهانی شدن پیامبران بودند اما جهانی شدن با اتكا به تكنولوژی ارتباطی یك پروژه است و ما باید تشخیص دهیم چه از این جهانی شدن بخشی ذاتی و كجا پروزه است وخود را با آن هماهنگ نماییم.

وی افزود: جهانی بودن خصلت ذاتی این فضاست و نمی توان آنرا انكار كرد و باید اجتماعی بودن را بپذیریم اما اینكه پلتفرم در كجا باشد مهم می باشد و نمی توان مدیریت جهانی شدن را
به دیگران داد. دبیر شورایعالی و رئیس مركز فضای مجازی كشور اظهارداشت: نمی توان بازار كسب و كار را باز بگذاریم و اجازه دهیم تا گوگل و تلگرام هر جور خواستند كار كرده و این محیط را مدیریت كنند بلكه لازم است حداقل مرزهای سیاسی و اجتماعی ما همان مرزهای جغرافیایی باشد، البته می توان در مرز دینی خود شیعیان را و در مرز اجتماعی هم همسایگان را تحت تاثیر قرار داد.
دنبال اپلیكیشن و پلتفرم ایرانی و ملی هستیموی بیان كرد: زمانی كه استعمار وارد كشور شد بسیاری دیر فهمیدند و امروز هم اگر در فضای مجازی گارد خویش را باز نماییم بردگان صاحبان سرمایه خواهیم شد بنابراین در این زمینه نگاه مبنایی داریم تا به سمت پلتفرم ملی برویم و در حوزه اقتصاد مجازی نباید بازی را ببازیم. فیروز آبادی افزود: دراینده دیگر معامنلات معنوی، دارایی های معنوی و قانون گذاری فقط از راه حكومت ها نخواهد بود بلكه جامعه مدنی، نخبگان، شركت ها وارد مقررات گذاری، استاندارد سازی و
حتی قانون گذاری خواهند شد. ایشان در ادامه یادآورشد: در این شرایط بدنبال پلتفرم ایرانی و ملی و اپلیكیشن ایرانی هستیم كه برای این كار زیرساختهای ارتباطی در كشوذر مهیا شده است.اشتغال اقتصادی در فضای مجازی / شكل گیری اقتصاد ملی در فضای مجازیفیروز آبادی در ادامه اظهار داشت: در شرایط كنونی كه منابع مالی ما خوب نیست و توانایی ایجاد درآمد معنوی هم نداریم بخش زیادی از دارایی معنوی ما در حوزه حرفه های اقتصادی وارد نمی گردد بنابراین نباید دنبال اشتغال سرمایه بر برویم.
وی اظهارداشت: میزان متوسط سرانه اشتغال در بخش های صنعت حداقل ۳۰۰ میلیون تومان و در پتروشیمی از ۷۰۰ میلیون تومان تا یك میلیارد تومان برای هر نفر است در حالیكه اشتغال هر فرد در فضای مجازی حدود ۱۰۰ میلیون تومان است بنابراین باید اقتصاد ملی در فضای مجازی شكل بگیرد و ما هم وارد این حوزه شویم. فیروز ابادی خاطرنشان كرد: راه اندازی اقتصاد مجازیو ایجاد قدرت نرم برای حفظ هویت ملی در شرایط كنونی ضروری می باشد و اگر پلتفرم های ما جهانی باشد قادریم شیعیان و فارسی زبان ها را هم جذب خود نماییم. وی بیان كرد: راه اندازی اشتغال در فضای مجازی ارزان است و ما باید در این حوزه هم با جدیت وارد شویم و با فعالیت بیشتر اجازه ندهیم جامعه ما را هدایت كنند. دبیر شورایعالی و رئیس مركز فضای مجازی كشور اظهارداشت: عموم مردم بایستی سواد مبتنی بر آگاهی داشته باشند هر چند سواد دیجیتال و اینترنتی را غرب تعریف می كند اما باید به مردم اگاهی دهیم تا از اپلیكیشن ایرانی استفاده كنند و به اقتصاد این حوزه اهمیت دهند. فیروز آبادی اظهار داشت: باید مردم توجیه شوند چگونه از گوگل استفاده كنند چونكه این جستجوگر در فضای جستجوی خود دنبال كسب درآمد و آگهی است و ما بهتر است این مسائل را بدانیم.
وی اظهارداشت: مشاركت دادن مردم در حكومت بسیار مهم می باشد و در عصر فضای مجازی كه هر شهروند یك خبرنگار و فعال رسانه ای است باید مداخله جامعه مدنی و نخبگان را مهیا نماییم تا تصمیم غلط نگیریم. فیروز آبادی خاطرنشان كرد: باید از نظر نخبگان به صورت شبكه ای استفاده نماییم و امروز دیگر دوران روابط عمومی های یك طرفه گذشته و به سر آمده است و همه باید در فضای مجازی فعال بوده و ارتباط با مردم را بپذیریم و مشاركت مردم را جدی بگیریم. دبیر شورایعالی و رئیس مركز فضای مجازی كشور اظهار داشت: سفارش می شود مردم را در تصمیم گیری های خود مشاركت دهیم و حداقل از آنها ممشورت بگیریم تا خطای ما در تصمیم پگیری كاهش پیدا كند.


منبع:

5.0 / 5
4451
1398/04/12
18:35:23
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴



محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی