جایگزینی خرید توافقی با تضمینی

جایگزینی خرید توافقی با تضمینی مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی اظهار داشت: خرید توافقی در بحث محصولات کشاورزی جایگزین خرید تضمینی می شود.



به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، صدرا اکبرخانی در نشست خبری با اشاره به اینکه اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران حدود ۴میلیون و ۶۰۰ هزار عضو دارد، اظهار داشت: این شبکه بزرگ می تواند نقش مهمی در اشتغال پایدار بوجود آورد و وظایف بسیاری نیز بر عهده دارد.

وی با اشاره به جایگزینی خریدهای توافقی بوسیله شبکه های روستایی بجای خرید تضمینی دولت اظهار داشت: اتحادیه های مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی کشور در سال ۱۴۰۰، ۱۲ هزار تن سیب صنعتی خریداری کرد و سپس این سیب ها به صنایع تبدیلی برای تبدیل به پوره سیب و کنسانتره منتقل شدند. البته قسمتی از آنها نیز صادر شد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی افزود: به میزان هزار تن سیب درختی و ۴۵۰ تن نیز کیوی باغات استان مازندران نیز خریداری کردیم. ۲۱ تن خرمای استعمران نیز خریداری شد که قسمتی از آن در بازار داخلی فروخته و بخشی نیز تحویل صنایع تبدیلی شد.

وی اشاره کرد: امسال ۸ تن زعفران را از تابلوی بورس خریداری کردیم که این میزان در سال ۱۴۰۰، ۵۱ تن بود.

اکبرخانی در ادامه اظهار داشت: اتحادیه ۱۲ هزار تن گوجه فرنگی کشاورزان بوشهر را با قیمت ۲۷۰۰ تومان خریداری کرد. ۵۰۰۰ تن رب فله دشت مغان، ۶۵۰ تن برنج ارقام پرمحصول، ۱۲۰ تن برنج ارقام طارم نیز خریداری شد.

وی با اشاره به اینکه از شهریورماه سال ۱۴۰۰ تا به امروز حدود ۱۲۰ هزار تن از انواع محصولات کشاورزی را بصورت توافقی خریداری کردیم، اظهار داشت: قسمتی از این محصولات را در بازار داخلی فروخته ایم و بخشی نیز صادر گردیده است.

وی همین طور از افتتاح سردخانه ۵۰۰۰ تنی نیز آگاهی داد و اظهار داشت: در منطقه کهریزک تهران انبار ۵۰۰۰ تنی اتحادیه را تبدیل به سردخانه کرده ایم که این سردخانه به زودی افتتاح می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی عنوان کرد: سال قبل اتحادیه بعنوان مباشر حدودا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کرد که پیش بینی می شود این رقم امسال به ۲.۵ میلیون تن برسد.

اکبرخانی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به این که باید به سمت تولید محصولات کم آب بر برویم، اظهار داشت: کشاورز باید به این نتیجه برسد که کشت هندوانه و برخی صیفی جات و صادرات آن به صورتی صادرات آب است. هم اکنون بحران کشور ما صادرات آب است. باید به سمت تولیدات محصولاتی برویم که آب کمتری مصرف می کند.

وی همین طور توضیحاتی درباره هوشمندسازی توزیع داد و اظهار داشت: از مبادی تولید، تولیدکنندگان محصولات کشاورزی را شناسایی و با آنها وارد مذاکره شده ایم تا بتوانیم با حذف دلالان و واسطه های غیر ضروری محصولات را به دست مصرف کنندگان برسانیم.




1401/03/09
21:28:10
0.0 / 5
396
تگهای خبر: انبار , بازار , تولید , خانه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی