گوشت گوسفند روسی در راه ایران

گوشت گوسفند روسی در راه ایران مبل زیبا: عرضه گوشت گوسفندی از آستاراخان روسیه به ایران شروع شد.


به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا از تاس، دمیتری كرافچوك - مدیركل شركت میاسكو - اظهار داشت: این شركت، صادرات گوشت به ایران را با ارسال ۱۰ تن گوشت گوسفند شروع كرده و تا آخر سال جاری میلادی هم محموله های جدید گوشت ارسال می گردد.
وی اضافه كرد: خریداران ایرانی خواستار صادرات شبانه روزی گوشت گوسفند هستند و به همین منظور ما سال آینده هم توافقنامه ای با ایران منعقد كرده ایم.
كرافچوك در عین حال اذعان كرد: روسیه برای صادرات گوشت گوسفند محدودیت تولید دارد و مسئله اصلی پیدا كردن تعداد حیوانات لازم برای صادرات است. همینطور داغستان روسیه هم عرضه گوشت حلال به ایران را در نیمه اول سال آینده میلادی دو برابر می كند.
از اكتبر امسال كارخانه گوشت قزلیار صادرات گوشت حلال گوسفند را با استفاده از كریدور بین المللی حمل و نقل "شمال-جنوب" شروع كرده كه روزانه در حدود ۸۰۰ لاشه گوسفند است و در نیمه اول سال۲۰۱۸، ظرفیت ارسالی دو برابر خواهد شد.



5.0 / 5
4631
1396/09/22
01:28:11
تگهای خبر: صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها




محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است - 1396-1404

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی ، زیبایی را به خانه تان بیاورید! با مبل زیبا، دکوراسیونی رویایی خلق کنید!