مدیرعامل فولاد مباركه مطرح كرد

تسهیل مقررات برای افزایش صادرات فولاد

تسهیل مقررات برای افزایش صادرات فولاد به گزارش مبل زیبا به قول مدیرعامل فولاد مباركه صادرات كشور نه تنها با موانع فراونی روبروست، بلكه بعضی از بازارها به خاطر صدور بخشنامه هایی از جانب دولت، از دست رفته است. اما بانك مركزی به دنبال تسهیل مقررات در این زمینه بوده تا بتوان راهكارهایی را پیدا كرد كه تحریم ها را دور زده و بتوانیم باردیگر صادرات را رونق دهیم.


حمیدرضا عظیمیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینكه صادرات كشور نه به جهت دستورالعمل ها و بخشنامه ها، بلكه به علت اینكه در تحریم های ثانویه آمریكا، نام فولاد ایران قرار دارد، متوقف شده است اظهار داشت: فولاد حالا نمی تواند جنس را به نام خود صادر كند و اگر هم صادرات وجود داشته باشد، با مشكل حمل مواجه می باشد. البته اگر حتی مشكل حمل هم رفع گردد، بیمه آن مشكل ساز خواهد شد.
وی با بیان این مطلب كه حتی با وجود رفع همه این مشكلات، پول و ارز حاصل از صادرات نمی تواند به كشور وارد شود، اظهار داشت: ازاین رو طرف هایی كه از شركت های بزرگ در ایران، كالا خرید می كنند، نمی توانند پول را پرداخت كرده و به حساب های ما واریز نمایند. به همین روی مذاكراتی با وزارت صمت و بانك مركزی صورت گرفته تا بتوان راهكارهایی را پیدا كرد كه تحریم ها را دور زده و بتوانیم صادرات را رونق دهیم.
مدیرعامل فولاد مباركه اضافه كرد: در گذشته فولاد مباركه ۱۵ الی ۲۰ درصد تولید خویش را صادر و با استفاده از صادرات، نیازهای ارزی خویش را كه شامل مواد اولیه و تجهیزات بوده، تأمین می كرده است. این مورد كه مباركه توانسته خود و صنایع وابسته به خویش را بدون اتكای به دولت، اداره كند و از توقف كار جلوگیری كند، بسیار مناسب بود. اما هم اكنون مشكل این است كه چون خود ارز حاصل از صادرات نداریم، سیستم بانكی هم با تنگناهایی كه برای تأمین ارز در سامانه نیما مواجه شده و نمی تواند از ما پشتیبانی كند. اما در آخرین صحبت هایی كه هفته گذشته با معاون ارزی بانك مركزی صورت گرفته، درخواست شده كه اجازه دهند صادركنندگان و واردكنندگان خارج از شبكه نیما، با هم توافق كرده و اطلاعات كامل را در اختیار بانك مركزی قرار دهند؛ ازاین رو مقرر است كه بانك مركزی در یك دستورالعمل جدید این مورد را ابلاغ كند.
عظیمیان میزان تولید در كارخانه های اصلی مباركه در ۹ ماهه امسال را حدود ۶.۳ میلیون تن دانست و اظهار داشت: حدود ۷۰۰ هزار تن صادرات فولاد داریم كه از آن حدود ۵۰ میلیون یورو ارز حاصل از فروش كالاهای خویش را دریافت كرده ایم كه معادل حدود ۲۰ درصد ارز است. هدف مان برای سال آینده هم حفظ تولید موجود یا اندكی افزایش تولید است.
وی در ارتباط با حل مشكلات برای پیشگیری از كاهش صادرات در سال آینده اظهار داشت: با عنایت به این كه این مورد بستگی به فضای سیاسی كشور و مذاكرات دولت با اتحادیه اروپا دارد، اگر به نتیجه برسد، از آن كانال می توانیم كار را پیش ببریم. واقعیت آن است كه ما با آمریكا كار نمی كردیم؛ بلكه با اروپا، آسیای دور و آسیای میانه و آفریقا كار كرده و كاری هم به آمریكا نداریم، پس اگر این كانال مالی با اروپا كه بزودی راه اندازی شود، مشكلات ما از آن طریق قابل حل است.
مدیرعامل فولاد مباركه اعتقاد دارد كه به نظر می آید سال آینده بازار و صنعت فولاد كشور با مشكلاتی مواجه شوند كه از نظر كاهش مصرف امكان دارد بر برخی تولیدكنندگان اثر بگذارد. اما در این رابطه فكر شده كه با تولید محصولات خاص، این كمبود را جبران نماییم. در واقع محصولاتی كه ارزبری خارجی دارند و تكنولوژی خاصی می خواهند را با همكاری با چند صنعت مرتبط همچون نفت، گاز و پتروشیمی و لوازم خانگی، محصولات دیگر را جایگزین تولید فعلی نماییم تا بتوانیم حفره بوجود آمده در فروش محصولات خویش را پر نماییم.



5.0 / 5
4349
1397/11/10
00:19:03
تگهای خبر: بازار , بیمه , تجهیزات , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳



محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی