ذاكر:

مجلس باید به دنبال راه حل برای کنترل قیمتها باشد

مجلس باید به دنبال راه حل برای کنترل قیمتها باشد به گزارش مبل زیبا نماینده مردم ارومیه در مجلس با انتقاد از بررسی طرح مالکیت صنعتی در صحن مجلس اشاره کرد: هرکس 150 ماده را برای ثبت یک اختراع ببیند از انجام اختراع منصرف خواهد شد.


به گزارش مبل زیبا به نقل از ایسنا، سید سلمان ذاکر در تذکری در جریان جلسه علنی امروز مجلس و بررسی طرح پشتیبانی از مالکیت صنعتی بیان کرد: بر طبق اصل ۱۳۸ قانون اساسی مجلس نباید در مواردی که مربوط به بخشنامه می شود ورود کند و این امر جزو وظایف هیات دولت می باشد حالا ما چندین جلسه است که مشغول بررسی طرح پشتیبانی از مالکیت صنعتی هستیم که ۱۵۰ ماده دارد. اما واقعیت این است که هر کس این ۱۵۰ ماده را ببیند از اختراع منصرف می شود.
ایشان سپس اظهار داشت: امروز قیمت دلار و سکه در همین محصولات خوارکی تاثیر گذاشته و معیشت مردم در تنگنا است مجلس باید به دنبال راه حل برای کنترل بازار باشد این که ما بخواهیم چندین جلسه را جهت بررسی این ۱۵۰ ماده اختصاص دهیم قابل قبول نیست.
نماینده مردم ارومیه در مجلس اشاره کرد: ما طرح پشتیبانی از حقوق کاربران در فضای مجازی را که از اهمیت بالای برخوردار بود بر طبق اصل ۸۵ قانون اساسی به کمیسیون فرستادیم اما این طرح را که تاثیر چندانی در زندگی ندارد را بند به بند در صحن مجلس بررسی می نماییم هیات رئیسه مجلس باید در اولویت بندی طرحها دقت کنند و امروز مجلس باید به دنبال راه حل برای حل مشکلات معیشتی مردم باشد.




منبع:

0.0 / 5
641
1400/09/14
12:44:18
تگهای خبر: بازار , دلار , دولت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها




محل تبلیغ شما
مبل زیبا
mobleziba.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مبل زیبا محفوظ است - 1396-1404

مبل زیبا

مبلمان و دکوراسیون داخلی ، زیبایی را به خانه تان بیاورید! با مبل زیبا، دکوراسیونی رویایی خلق کنید!